SPOR

PETROLSPOR’DA İLK İMZAYI CENK CENGİZ ATTI

Yeni sezon hazırlıklarına iç ve dış transfer çalışmasıyla sürdüren Petrolspor’da ilk imza dün atıldı.

PETROLSPOR’DA İLK İMZAYI CENK CENGİZ ATTI
12-06-2014 12:52
Google News

İç transferi hafta sonuna kadar bitirmeyi planlayan Petrolspor transfer komitesi dış transferde Derince Belediyespor’dan Cenk Cengiz ile anlaşarak yaptı.

Sol ayaklı ve santrafor olan Cenk Cengiz’in geçen sezon Derince Belediyespor’da oynadığını belirten Petrolspor transfer komitesi başkanı Volkan Öztürk,  “Öngörüşüme yaptığımız futbolcularla anlaşma sağlanmasında önemli mesafeler kat ettik.  İlk imzayı 26 yaşındaki Cenk Cengiz’e attırdık. Hafta sonuna kadar iç transferi bitirip, dış transfere yöneleceğiz.” Dedi.

- HEDEFİ OLAN TAKIMA GELDİM

Petrolspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Santrafor Cenk Cengiz ilk demecini gazetemize verdi. Cengiz, “Hedefleri olan bir takıma geldim. Batman’ da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olması temenni ediyorum. Batman taraftarlarını gollerimle sevindireceğim.” dedi.

- ALMANYA’DAN FUTBOLCU GELECEK

Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Petrolspor transfer komitesi Almanya’nın Bochum futbol takımının alt yapısından Türk asıllı bir futbolcu ile görüşmeye başladı. Orta saha oyuncusu olan futbolcunun ismi açıklanmazken, genç oyuncunun menajerleri ile prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete