SPOR

PETROLSPOR'DA ŞOK GELİŞME

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Petrolspor’da çarpıcı bir gelişme yaşandı. 14 Haziran’da prensipte anlaşma sağlanan Teknik Direktör Bayram Toysal ile yollar ayrıldı.

PETROLSPOR'DA ŞOK GELİŞME
02-07-2018 14:25
Google News

14 HAZİRAN’DA BAYRAM TOYSAL İLE EL SIKILMIŞTI

Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç, konu hakkında yaptığı açıklamada,“Yeni sezon hazırlıklarına, Teknik Direktör Bayram Toysal ile anlaşma yaparak başladık. Toysal’ı 10 Haziran’da Batman’a davet etmiş tesis, stat ve şehri gezdirmiş, Vali’miz ve şehrin bazı dinamikleriyle tanıştırdıktan sonra, 14 Haziran’da kendisiyle prensipte anlaşma sağlayıp el sıkışmıştık. Bayram sonrası da iç ve dış transfer çalışmaları kapsamında kendisiyle İstanbul’da görüşmeler yapıp, her gün telefonla bilgi alış verişinde bulunduk. Yönetim Kurulunun hummalı çalışmalarına rağmen, Bayram Toysal’ın 2. Lig Ekiplerinden Ankara Demirspor ile görüşme yaptığı duyumunu aldık. Bu durum, kulübümüzün etik ve ahlak anlayışına aykırı bulunmuş, İstanbul’da kendisiyle ikinci kez görüşme sağlanmıştır. Batman Spor Camiası ve Petrolspor Yönetiminin, şampiyonluk beklentisinin, kendisinde baskı oluşturduğunu belirtmiş, Ankara Demirspor ile görüşme yaptığını itiraf etmiştir. Bu sebeplerden dolayı kendisiyle yollarımızı ayırdık. Ankara Demirspor Başkanı Numan Yavuz da bizzat bizi arayarak, sizin onayınız olmadan kesinlikle hoca ile anlaşmayacaklarını beyan etmiştir.”

TEKNİK DİREKTÖR TRANSFERİ, 2 GÜN İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞECEK

Başkan Konaç, kura çekimi için İstanbul’da bulunduğunu belirtirken, kariyerli teknik direktörlerle görüşeceklerini, 2 gün içerisinde yeni teknik direktör ile anlaşma sağlanacağını ve bunu kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete