SPOR

Petrolsporlu Gençler, Balkanları salladı

Yunanistan’ın Başkenti Atina’da yapılan Balkan Ülkeleri Yürüyüş Şampiyonasında piste çıkan Petrolsporlu Atletler, 2 altın ve 1 gümüş madalya alarak yurda döndü.

Petrolsporlu Gençler, Balkanları salladı
06-04-2022 14:10
06-04-2022 14:13
BATMAN
Google News

BATMAN’DA ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR

Sporcularımız, Batman Havalimanında Petrolspor As Başkanı Ferec Kilicer, Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Kepce, TPAO İnsan Kaynakları Müdürü Nurullah Uçar, Petrolspor Atletizm Takımı Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin, Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut, kulüp çalışanları ve sporcu aileleri tarafından çiçeklerle karşılandı.

TPAO MÜDÜRÜ DEMİR’DEN ALTIN JEST…

Havalimanında karşılanan başarılı sporcular, TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir tarafından altınla ödüllendirildi.  Müdür Demir, hem sporcuları hem antrenörlerini tebrik etti.

‘’HEDEFİM U-20 DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU’’

U-20 erkekler kategorisinde piste çıkan Mazlum Demir, “10 km'lik parkuru 44 dakika 20 saniye ile bitirerek Balkan Şampiyonu oldum. Yaklaşık 11 yıldır atletizm branşıyla uğraşıyorum. 3 Nisan 2022’de yapılan Balkan Yürüyüş Şampiyonasında şampiyon oldum. TPAO Batman Bölge Müdürümüz Mustafa Demir ve TPAO Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese ve hocalarıma teşekkür ediyorum. Hedefim, 7 Ağustos’ta yapılacak olan U-20 dünya şampiyonasında madalya alıp, ülkemizin bayrağını gururla dalgalandırmak” dedi.

“10 YILDIR ATLETİZMLE UĞRAŞIYORUM’’

 U-20 kadınlar kategorisinde yarışan sporcularımızdan Şükran Ayaz “10 km' lik parkuru 53 dakika 3 saniye ile bitirerek Balkan Şampiyonu oldum.  10 yıldır atletizmle uğraşıyorum. Yürüyüş branşını yapıyorum. 3 Nisan’da Atina’da yapılan Balkan Şampiyonasında kadınlar kategorisinde şampiyon oldum. Sadullah hocama ve TPAO Batman Bölge Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. 7 Ağustos’ta yapılacak olan U-20 dünya şampiyonasından şampiyonlukla ayrılmak istiyorum” dedi.

“HİÇ PES ETMEDİM’’

U-20 kadınlar kategorisinde yarışan Emine Ceylan “Aynı parkuru 53 dakika 20 saniye ile bitirerek Balkan 2.'si oldum. 8 yıldır atletizm branşıyla uğraşıyorum. Türkiye derecelerim var. Ondan sonra 3 Nisan’da Yunanistan’da düzenlenen Balkan Ülkeleri Yürüyüş Şampiyonasında Balkan ikincisi oldum. Çok mutluyum. Sadullah Ergül’e ve kendi hocama teşekkür ediyorum. Bize çok büyük emekler verdi ve bizi buralara getirdi” dedi.

“HEDEFİMİZ DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONLUKLARI’’

Milli Takım Antrenörü Sadullah Ergün “3 Nisan’da Yunanistan’ın Atina Kentinde yapılan Balkan Şampiyonasına 3 sporcuyla katıldık. Bu sporculardan Mazlum Demir ve Şükran Ayaz Balkan Şampiyonu, Emine Ceylan ise Balkan İkincisi oldu. Mazlum Demir ve Hayrettin Yıldız, 7 Ağustos’ta yapılacak olan dünya şampiyonasının seçmelerine hazırlanacak. Bu genç kardeşlerimiz daha önce Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katıldılar ama ilk defa toplu olarak 3 madalya aldık. Gururluyuz, mutluyuz. Bizi destekleyen federasyon başkanımız Fatih Çintimar, TPAO Genel Müdürümüz Melihan Bey, Batman Bölge Müdürümüz Mustafa Demir, bize kafilede başkanlık yapan Rıdvan Bey ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Batman Petrolspor Baş Antrenörü Ümit Kemal Pişkin ve İl Temsilcimiz Ufuk Başkut’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına çok daha iyi hazırlanıp, ülkemize şampiyonlukla dönmek ve madalyalar getirmek istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete