SPOR

Petrolsporun en kritik maçı

2. lig beyaz grupta kümede kalma mücadelesi veren Petrolspor sezonun en kritik maçına çıkacak.

Petrolsporun en kritik maçı
15-05-2023 11:34
16-05-2023 09:42
Google News

Ligin 35 haftasında Salı günü saat 15.00’te Arnavutköyspor ile karşılaşacak olan Petrolspor hazırlıklarını tamamlayıp. TPAO tesislerinde kampa girdi.

Teknik direktör Nihat Balan hafta boyunca çalışan Kırmızı beyazlılar Arnavutköyspor’u maçını kazanıp, haftasonu deplasmanda karşılaşacakları Şanlıurfspor maçını düşünüyor.

HEDEF 3 PUAN

Arnavutköy maçı sezonun en kritik maçı olduğunu belirten Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, “sezon içerisinde yaşadığımız şansızlıklar nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Yetenekli ve tecrübeli takımımızın puan sıralamasındaki yeri bu olmamalıydı. Herşeyi unutup, önümüze bakmamız gerekir. Arnavutköyspor’u mağlup edip, Şanlıurfaspor maçına kitleneceğiz. Hedefimiz koşulsuz şartsız 3 puan’ dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Sezonun en kritik maçı için taraftara çağrı yapan Abdulvahap Akbaş, 2sezon başındaki taraftarın verdiği destek gibi Arnavutköyünde de destek istiyoruz. Bilet fiyatlarında indirim yaptık. Taraftar desteğine ihtiyacımız vardır. Taraftarlarımızdan ricamız 90 dakika takımı desteklemelerini istiyorum. İki maçı kazanıp, ligde kaldıktan sonra kulübün geleceği için radikal kararlar alacağız.2 şeklinde konuştu. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete