SPOR

PETROLSPOR'UN KONUĞU ÇARŞAMBASPOR

3. lig temsilcimiz Petrolspor ligin 10. Haftasında Çarşambaspor ile Perşembe günü karşılaşacak.

PETROLSPOR'UN KONUĞU ÇARŞAMBASPOR
16-11-2020 18:36
Google News


Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen 3. Lig temsilcimiz Petrolspor, Ligin 10 haftasında Çarşambaspor ile sahasında karşılaşacak. Perşembe günü saat 13.00’te oynanacak karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekip, sahasında puan kaybetmemenin hesaplarını yapıyor. 

TPAO sahasında idmanlarını teknik direktör Özgür Vurur nezaretinde sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte sakatlığı devam eden Aykut Sevim dışında eksik bulunmuyor. 

Sahalarında kaybetmenin kredisinin tükendiğini belirten Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş, “Çatalcaspor maçında karşılaşmanın 2. Yarısında baskılı oynamamıza rağmen gol yollarında etkili olamadık. Sayısız gol kaçırdık. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde çok önemli Çarşambaspor maçı var. Bu maçı kazanmak zorundayız. Futbolcularımızı bu maça motive ettik. Bu maçı kazanıp, kaybettiğimiz puanların telafisini yapacağız.” Şeklinde konuştu. 

Petrolspor ligin 9. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Arhavispor maçı virüs nedeniyle ertelenmişti. Arhavili futbolcuların Covit19’a yakalanmalarından dolayı Futbol Federasyonu bu maçı 6 Aralık Pazar gününe erteledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete