TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Piyanist İklim Tamkan Fırat Tanış'tan uzaklaştırma kararı aldı

Piyanist İklim Tamkan, oyuncu Fırat Tanış'ın psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldı.

Piyanist İklim Tamkan Fırat Tanış'tan uzaklaştırma kararı aldı
28-02-2024 09:39
Google News

Ünlü piyanist İklim Tamkan, oyuncu Fırat Tanış ile ilişkilerinin bitmesinin ardından psikolojik şiddet ve tehditlerle karşı karşıya kaldığını açıkladı. Tamkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fırat Tanış hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu.

Eylül ayında ilişkilerini sonlandırdığını belirten Tamkan, Tanış'ın kendisini ve ailesini takip ettiğini, tehditler savurduğunu ve psikolojik şiddete maruz bıraktığını söyledi.

Uzaklaştırma kararını almasının sebebinin yaşadığı psikolojik şiddetin etkilerini atlatmak olduğunu belirten piyanist, bu sürecin kendisine ve çevresindekilere derin yaralar açtığını ifade etti. Tamkan, bu durumu sessiz kalmayarak toplumu bilgilendirmek ve şiddet zincirini kırmak için açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti. Ayrıca, yaşadığı sürecin Türk Ceza Kanunu'na uygun şekilde suç niteliği taşıdığını vurguladı.

Son olarak, maruz kaldığı şiddetin boyun eğmeyeceğini ve yaşadığı korkunç sürecin son bulması için gerekli adımları atmaya kararlı olduğunu belirten İklim Tamkan, sessiz kalmayarak bu konuda mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete