SPOR

PLAY-OFF HAYAL OLDU!...

Çatalcaspor : 2 Petrolspor : 1

PLAY-OFF HAYAL OLDU!...
11-03-2015 20:39
Google News

HAKEMLER : Serdar Bahçıvan*** Celil Doğruyol*** Abdullah Karaduman***

ÇATALCASPOR : Sercan Çobanoğlu*** Gökhan Günel*** Evren Horozal*** Engin Yıldız*** Tayfun Yanar*** Oğuz Çetinkaya*** Sertaç Gökaltın*** Okan Dernek*** Alp Çakıroğlu*** (Dk. 39 Muhammed Yılmaz***) Erhan Aydın*** Murat Yılmaz*** 

PETROLSPOR : Süleyman Kasap** Hüseyin Rüzgar** Metin Peker** Taner Arı** Can Morgül**  Sebahattin Usta** Mehmet Fırat Demir** (Dk.64 Cenk Cengiz**) Tolga Yıldız* (Dk.39 Metin Özkaya**) Gökhan Karaali* (Dk. 56 Murat Kürüm**) Eser Akbaş*** Reha Kurt***  

GOLLER : Dk. 21 Alp Çakıroğlu, Dk. 56 Muhammed Yılmaz, Dk. 32 Reha Kurt,

Play-Off’a kalma mücadelesi veren Petrolspor İstanbul deplasmanından eli boş döndü.

Çatalcaspor’a 2-1 mağlup olan Petrolspor’un Play-Off’a kalması mucizelere kaldı.

100 kadar Batmanlı taraftarın izlediği karşılaşmada Petrolspor istenilen oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı.

Çatalcaspor karşısında oyuna tutuk başlayan Petrolspor rakibin pozisyonlarını kesmekte aciz kaldı. Kırmızı-Beyazlı futbolcular 21. dakikada adam paylaşımı yapamayınca kornerden gelen topa Çatalcaspor’lu Alp Çakıroğlu kafa ile topu filelere gönderdi. Ve Çatalcaspor 1-0 öne geçti. Golden sonra Petrolspor oyunda eşitliği sağladı. 32. dakikada Reha Kurt skorda da eşitliği sağlayan golü kalydetti. Ve Devre 1-1 neticelendi.

DEVRE ARASI OLAY

Devre arasında şeref türbininde oturan Petrolspor yöneticileri ile Çatalcaspor taraftarları arasında tartışma çıktı. Teknik menajer Mehmet Gönülaçar ile taraftarlar arasında tartışma büyümeden önlenirken, Gönülaçar 2. devreyi taraftarların arasında izledi.

Karşılaşmanın 2. yarısında Petrolspor yine istenilen futbolu sahaya yansıtamadı. Tutuk futbol karşısında Çatalcaspor 56. dakikada Muhammed Yılmaz takımını galip duruma getiren golü kaydetti. Mağlup duruma düşen Petrolspor skorda eşitliği sağlamak adına ataklarını sıklaştırsa da Çatalca defansı açık vermedi. Ve karşılaşma İstanbul Çatalcaspor’un 2-1 üstünlüğü ile neticelendi. Petrolspor gelecek hafta Salı günü Tuzlaspor ile kendi saha ve seyircisi karşısında oynuyacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete