SPOR

PLAY-OFF ZORA GİRDİ!

Petrolspor : 0 Erzinspor : 1

PLAY-OFF ZORA GİRDİ!
14-02-2018 22:15
Google News

* 3. lig temsilcimiz Petrolspor, küme düşme hattında bulunan Ersinspor’a kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup oldu.

* 45. dakikada Petrolspor’dan Halil Aşut, Erzinspor’dan Ali Ercan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

HAKEMLER : Emre Aslan* Sezgön Şahbaz* Faruk Küstül*

PETROLSPOR : Ahmet Taş** Ramazan Kaya** Serhat Özyılmaz? Halil Aşut* Atilla Erel** (Dk. 61 Emre Kayıkçı*) Emre Aydın* Ensar Çetinkaya* Hakan Soylu** H. Ali Pala? (Dk. 46 Reha Kurt*) Emre Bayram* Samed Kartal** (Dk. 67 Veysel Karadağ**)

ERZİNSPOR : Emre Yılmaz*** Nurettin Ersoy*** Samet Taş** (Dk. 61 Mert Narin***) Ali Ercan? Melih Sencan** Okan Aslan*** Sefa Aktepe*** Şerif Doğan** Tugay Yıldırım* (Dk. 61 Kaan Aşnaz*) Fatih Sandallı* (DK. 88 İzlem Anıl*) Umut Koray Öz**

KIRMIZI KART : Dk. 45 Halil Aşut ve Ali Ercan

GOL : Dk. 90 Mert Narin (Erzinspor)

Play-Off’a kalma mücadelesi veren Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde Erzinspor’a 90. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Erman Taşkın, Celal Aras ve Fahrettin’den yoksun olarak sahaya çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip, zayıf rakibi karşısında varlık gösteremedi.

FUTBOL VE SONUÇ YAKIŞMADI

Orta alan mücadelesi geçen karşılaşmada, rakip Erzinspor kontrataktan gol ararken, Petrolspor pozisyon bulmak için sol kanattan yüklendi. 90 dakika boyunca pozisyon bulamayan ve tek şut atamayan Petrolspor 90. dakikada karamboldan yediği golle Erzin Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Sahada yapılan mücadele ve alınan sonuç Petrolspor’a yakışmazken, takımın Play-Off iddaları da zora girdi. Petrolspor bu hafta sonu deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete