SPOR

PLAYOFF YOLUNDA KRİTİK VİRAJ

Orhangazi Belediyespor-Batman Petrolspor

PLAYOFF YOLUNDA KRİTİK VİRAJ
09-02-2018 22:22
Google News

 Kemerspor yenilgisinin şokunu üzerinden atmak isteyen kırmızı beyazlı ekibimiz, ligde kalmak için son kozlarını oynayan Bursa temsilcisi Orhangazi Belediyespor deplasmanında galibiyet arıyor.

PETROL 4.ORHANGAZİ SEFERİNDE

Orhangazi Belediyespor ile 8.Kez karşı karşıya gelecek olan Petrolspor, geride kalan 7 maçın 4'ünü kazanırken sadece 1 yenilgi aldı. 2 maçtan ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Orhangazi ağlarına 11 gol göndermeyi başaran temsilcimiz kalesinde 6 gol gördü.

Rakibiyle deplasmanda daha önce 3 kez karşılaşan Petrolspor 2 galibiyet 1 yenilgi aldı. 

HÜSEYİN GÖKBERK ARSLAN DÜDÜK ÇALACAK

Bugün Minareli Çavuş Çavuş Spor Tesisleri'nde saat 13:30'da başlayacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi C Klasman hakemlerinden Hüseyin Gökberk Arslan yönetecek. Arslan Batman'da 4-1 kazandığımız Kozan Belediyespor maçında da orta hakem olarak görev yapmış sadece 1 kez sarı kartına başvurmuştu.

ORHANGAZİ'DE TANIDIK TEKNİK ADAM 

Orhangazi Belediyespor'da Teknik Direktörlük görevini 2011-2012 sezonunda Petrolspor'u da çalıştıran Vanlı Cevdet Uzunköprü yapmakta.

Deneyimli çalıştırıcının bölge takımlarını ve özellikle Petrolspor'u yakından takip edip tanıması bizim için handikap olarak görülebilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete