GÜNDEM

POLİS, 6 HIRSIZIN İZİNİ SÜRDÜ

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürdü.

POLİS, 6 HIRSIZIN İZİNİ SÜRDÜ
29-12-2017 21:44
Google News

BİLGİSAYAR HIRSIZI, TAKİBE ALINDI

GAP Mahallesindeki bir işyerinden diz üstü bilgisayar ve bir miktar para çalan hırsız, ekiplerce takibe alındı. Hırsızlık Büro Amirliği Görevlileri tarafından gözaltına alınan yaşı küçük şüpheli, işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

AKÜ HIRSIZI YAKALANDI

Gültepe Mahallesindeki bir işyerinden, otonun aküsü çalan hırsız, ekiplerce takibe alındı. Hırsızlık Büro Amirliği’nce tespit edilen yaşı küçük şüpheli, gözaltına alındı.

ÇALINTI MOTOSİKLETE EL KONULDU

TP Bulvarında iki şahsın bindiği motosiklet, Oto Hırsızlığı Büro Amirliği’nce incelemeye alındı. Motor ve şase numarası kazındığı için okunamayan motosikletin, çalını olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

KADIN HIRSIZLAR GÖZALTINA ALINDI

İki kadının toplam 1150 TL, 300 Dolar, 100 Euro, 1 adet çeyrek altın ile 1 adet küpesini gasp eden şahıslar, Yan-Dol Büro Amirliği’nce takibe alındı. Olayla ilgili 2 şüpheli kadın, gözaltına alındı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete