Ana içeriğe geç

Polis, basınla maç yaptı

Batman’da 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle basın mensupları ve emniyet mensupları arasında futbol maçı düzenlendi. Maçın kazananı dostluk oldu.

SON DAKİKA
Polis, basınla maç yaptı

MÜDÜR KIRAÇ OYNADI

Türk Polis Teşkilatı'nın 177’nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü ile Batman Basını arasında dostluk maçı oynandı. Maç etkinliğine Emniyet Müdür Yardımcısı Hayrullah Altıparmak, Çevik Kuvvet Müdürü Süleyman Erdoğan, Asayiş Müdürü Salih Öksüz, çeşitli birimlerden polis memurları ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Aydınkonak Semt Sahasında oynanan maçta Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç da top peşinde koştu. Gazetemiz Sonsöz’ün muhabirlerinin de oynadığı maçta kazanan dostluk oldu.

BATMAN KAZANDI

Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç “Gayet güzel, temiz, açık bir havada bir maç yaptık. 72 daha doğrusu Batman kazandı diye düşünüyorum. Gayet güzel bir maç çıktı” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle