GÜNDEM

POLİS, BRİFİNG PAYLAŞTI

Emniyet Müdürlüğü, rutin kontrollerle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

POLİS, BRİFİNG PAYLAŞTI
05-12-2018 15:28
Google News

FUHUŞ YAPILAN EVE BAKIN

Ahlak Büro Amirliği, fuhuş yapılan eve baskın düzenledi. Operasyonda 1 travesti yakalandı. Emniyet “İlimizde vatandaşa daha huzurlu ve güvenli yaşama ortamlarının sağlanması, özellikle çocukların ve gençlerin bu suçtan dolayı mağduriyet yaşamamaları için ekiplerimiz, günün 24 saati kontrollerini sürdürüyor. Vatandaşlarımızın da şüphelendikleri durumları 155 polis imdat telefonuna bildirmelerini rica ederiz” dedi.

POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA ÇALIŞTI

Devriye görevi sırasında polisten kaçmaya çalışan şahıs, kovalamaca sonucu yakalandı. 8 ayrı suçtan arandığı belirlenen F.Y. Emniyet’ten sonra adli makamlara sevk edildi.

RUHSATSIZ TABANCAYA EL KONULDU

Ateşli silah ihbarını değerlendiren polis ekipleri, olay yerinde M.Ş.D.’nin üst aramasında 1 adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ele geçirdi. Şüpheli, Polis Merkezine sevk edildi.

ÜZERİNDE UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI

Polis, şüphe üzerine bir şahsı üst aramasından geçirdi. Üzerinden 21,5 gram uyuşturucu çıkan İ.T. isimli şahıs, Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

İKİ TORBACI, SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Şüphe üzerine durdurulmak istenen motosikletli iki şahıs, polisten kaçmaya çalıştı. Kovalamada yakalanan S.Y. ve M.Y.’nin üzerinde satışa hazır halde paketlenmiş 67 kilo 3 gram uyuşturucu bulundu. M.Y.’nin, asker kaçağı olduğu tespit edildi.

CİNAYETTEN ARANIYORLARDI

Meydan Mahallesi’nde ateşli silahla adam öldürme olayının şüphelileri S.A. ve Ö.B. isimli şahıslar, ekiplerin takibinde yakalandı. Şahıslar, Emniyetten sonra adli makamlara sevk edildi. (Emniyet Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete