ASAYİŞ

Polis, firarilerin izini sürdü

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanması ve adalete teslim edilmesi amacıyla 1-29 Mayıs tarihleri arasında yürüttüğü çalışmaların brifingini kamuoyu ile paylaştı.

Polis, firarilerin izini sürdü
31-05-2022 11:11
31-05-2022 11:13
BATMAN
Google News

ZEHİR TACİRLERİ VE İSTİSMARCILAR YAKALANDI

Silahla tehdit suçundan 12 yıl 10 ay 7 gün hapis cezası ile aranan t.ş. isimli şahıs, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 12 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası ile aranan V.S. isimli şahıs, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 11 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan M.A. isimli şahıs, elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan M.K. isimli şahıs, dolandırıcılık suçundan 6 yıl 15 gün hapis cezası ile aranan G.G. isimli şahıs, uyuşturucu madde ticareti suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan E.A. isimli şahıs, taksirle yaralama suçundan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası ile aranan M.D. isimli şahıs, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası ile aranan C.G. isimli şahıs, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan V.D. isimli şahıs, çocuğun cinsel istismarı suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan B.A. isimli şahıs, yankesicilik suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan H.A. isimli şahıs, uyuşturucu madde ticareti suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan M.Y. isimli şahıs, uyuşturucu madde ticareti suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan H.K. isimli şahıs, sayı ve nitelik bakımından vahim olan silah veya mermilerin satın alınması, taşınması, bulundurulması suçundan 4 Yıl 2 ay hapis cezası ile aranan M.Ç. isimli şahıs yakalandı.

DOLANDIRICILIK ÇETESİNE BASKIN

Operasyonlarda Sahtecilik suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan B.A. isimli şahıs, silahla tehdit suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M.Y. isimli şahıs, dolandırıcılık suçundan 3 Yıl 4 ay hapis cezası ile aranan S.E. isimli şahıs, dolandırıcılık suçundan 3 Yıl 4 ay hapis cezası ile aranan Y.S. isimli şahıs, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan V.E. isimli şahıs, birden fazla kişi tarafından birlikte silahla tehdit suçundan 3 yıl 1 ay15 gün hapis cezası ile aranan İ.C. isimli şahıs, yarar sağlama suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan S.O. isimli şahıs, bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan S.E. isimli şahıs olmak üzere toplam 22 şahıs yakalanarak adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

41 ŞAHIS YAKALANDI

Haklarında farklı suçlardan yakalama emri çıkarılan 19 şahıs yakalanırken, toplam 41 şahıs adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete