GÜNDEM

POLİS, HIRSIZLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ!

Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Amirliği Ekipleri, kentte farklı tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarının peşine düştü. Operasyonlarda 4 şüpheli, gözaltına alındı.

POLİS, HIRSIZLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ!
15-01-2017 23:24
Google News

TAMPON HIRSIZLARI YAKALANDI

1 hafta önce çalınan 06 xxx xx plakalı aracın ön tamponu, Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada ele geçirildi. Tampon hırsızlığının peşine düşen ekipler, sanayi sitesindeki bir işyerine baskın düzenledi.

Çalınan tampon, başka bir araca takılmak üzereyken duruma el koyan ekipler, şüpheli 3 şahsı gözaltına aldı. Çalıntı tampon, araç sahibine teslim edildi. Emniyette ifadesi alınan ve parmak izi incelenen şüphelilerden birinin, 11 Ocak tarihinde bir işyerinde gerçekleşen ve 2 adet Laptop Bilgisayar, 2 Adet Tablet ile şarj kablosu hırsızlığı olayının da faili olduğu belirlendi.

MARKET SOYGUNCULARI YAKALANDI

14 Ocak’ta Çamlıtepe Mahallesindeki bir marketi soyan ve görüntüleri güvenlik kameralarına yansıyan yaşı küçük hırsız da ekiplerin çalışmaları sonucu yakalandı. İşyerinden çalınan 1320 TL ile 210 paket sigara, market sahibine teslim edildi. Farklı 4 işyeri hırsızlığına da karıştığı tespit edilen şüpheli, adli makamlara sevk edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete