GÜNDEM

POLİS OTOSU TARANDI: 3 YARALI

Batman’da devriye görevi yapan sivil polis aracına kimliği belirsiz şahıslarca silahlı saldırı düzenlendi.

POLİS OTOSU TARANDI: 3 YARALI
01-09-2015 21:32
Google News

2’si polis 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili yürütülen operasyonda polisle çatışmaya giren 1 kişi ise hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Şafak Mahallesi Özgürlük Bulvarı üzerinde devriye görevi yapan sivil polis aracı, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla tarandı. Polis ile grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 polis ile yoldan geçen bir vatandaş yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılırken, yaralı polislerin çelik yelek ve silahları ise olay yerinde kaldı. Saldırıdan sonra olay yerinde yaklaşık 40 adet boş mermi kovanı bulundu. İnceleme ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Yaralı polisler kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, diğer polis memurları da kan ihtiyacı üzerine hastaneye akın etti.

EV VE İŞYERLERİNE BASKIN DÜZENLENDİ

Silahlı saldırı nedeniyle kent merkezinde başlatılan geniş çaplı çalışmalarda Cumhuriyet Mahallesi’ndeki ev ve işyerlerine de baskın yapıldı. Takibe alınan 1 şahıs ile ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada saldırgan olduğu ileri sürülen şahıs, çıkan çatışmada hayatını kaybetti. Olayla ilgili polis kent merkezinde geniş çaplı operasyon başlattı./Yusuf Kavak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete