Ana içeriğe geç

Polis parkta stant açtı

Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler, polis ve vatandaş ilişkilerini güçlendirmek ve vatandaşlara emniyetin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Atatürk Parkı Önünde stant açtı.

SON DAKİKA
Polis parkta stant açtı

4-10 Nisan Polis Haftası kapsamında Batman Park AVM, Petrol City AVM gibi halkın yoğun olduğu alanlarda gerçekleştirilen stant çalışmaları bu kez Atatürk Parkı önünde yürütüldü. Kurulan stantta Narkotik, Terör, Siber Suçlarla Mücadele, Toplum Destekli Polis, BÖF (bilgilendirme ve önleme faaliyetleri), En İyi  Narkotik Polisi Anne Birimleri, kendi alanlarında bilgilendirme yaptı.  Standı ziyaret eden çocuklara, boyama kitabı, kalem çantası, kemer aparatı gibi hediyeler verilirken, gençlere de not defteri ve kalem hediye edildi.

‘’ÇOCUKLARINIZI TAKİP EDİN’’

Standı ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ‘’Dolandırıcılar o kadar yükseldi ki artık vatandaşın haberin olmadan whatsapp’ını götürüyor, oradan dolandırıyorlar vatandaşları. Yaya olarak aniden sokağa çıkarsan kaza kaçınılmaz olur. Aynı şekilde telefonunu güvenli şekilde kullanmazsan, her gelen mesaja cevap verirsen, biri alır, hesabını götürür. Aynı şekilde çocuğunu iyi takip etmezsen, kontrol etmezsen ya kötü bir yere gidiyor ya uyuşturucuya gidiyor. Bu manada arkadaşlarımız kendi alanlarında bilgilendirme yapıyor. İnşallah faydalı olur” dedi.  - Bayram Ayhan

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle