ASAYİŞ

Polis takip yaptı, o hırsızlar yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri, kentte meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlattı.

Polis takip yaptı, o hırsızlar yakalandı
13-06-2023 21:20
13-06-2023 21:49
Google News

İKİ HIRSIZ, SİLAHLA YAKALANDI

Gap Mahallesinde bir evde meydana gelen 1 adet cep telefonu ve 1 adet laptop bilgisayar hırsızlığı, kamera görüntüleriyle aydınlatıldı. Olaya karışan T.Ü. ve Ö.Ç. isimli şahıslar 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edilirken, iki şahıs tutuklandı. T.Ü.’nün, Bahçelievler Mahallesinde bir evden cep telefonu çaldığı da ortaya çıktı.

ÇALDIĞI BİLGİSAYARI SATARKEN YAKALANDI

Hilal Mahallesinde bulunan bir işyerinden 3 adet laptop bilgisayar ve 1 adet elektrogitar çalan iki şahıs, kamera görüntülerinden yakalandı. D.Ö. isimli şahıs, çaldığı bilgisayarları satmaya çalışırken gözaltına alındı. P.Ç. de yapılan takip sonucu gözaltına alındı.  İki şahıs, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

ÇALINTI MALZEMELERLE YAKALANDI

Bahçelievler Mahallesinde bir evden cep telefonu çalan S.A. isimli şahıs, çalıntı malzemelerle suçüstü yakalandı. Şahıs, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

PARK HALİNDEKİ ARACI SOYARAK KAÇMIŞ

Hürriyet Mahallesinde park halindeki araçtan çanta ve kredi kartı çalan Y.O. isimli şahıs, aynı gün malzemelerle birlikte suçüstü yakalandı. Şahıs, adli mercilere sevk edildi. (Emniyet Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete