EĞİTİM

POLİS, ÜNİVERSİTEDE STANT KURDU

Emniyet Müdürlüğü, üniversite okumak için Batman’a gelen ve yeni kayıt yaptıran öğrenciler için “ilk adımda dost eli” etkinliklerine start verdi.

POLİS, ÜNİVERSİTEDE STANT KURDU
11-08-2015 20:53
Google News

Emniyet’ten konuyla ilgili yapılan açıklamada “terör ve benzeri çeşitli zararlı oluşumların öğrenciler üzerindeki etkilerini azaltmak, propaganda ve eleman kazanımlarını engellemek, şehrimize ilk defa gelecek olan istismara açık gençlerin terör örgütlerinin ya da zararlı oluşumların hedefi haline gelmemesi ve polisi her zaman yanlarında hissetmelerini sağlamak amacıyla üniversite kampusünde stant kurduk. Standı ziyaret eden öğrencilere üniversite öğrencilerini hedef seçen zararlı oluşumların izlediği yol ve yöntemleri anlatan broşürler, baskılı tükenmez kalem ve müdürlüğümüz irtibat bilgilerinin bulunduğu kartvizitten oluşan hediye paketi hediye edilmiştir” denildi.

2814 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTI

Batman Üniversitesi Fakülte ve Yüksekokullarına 2015–2016 yılı kayıt döneminde 1077’si E-Kayıt 1737’si normal kayıt olmak üzere 2814 öğrencinin kayıt yaptığını açıklayan Emniyet Müdürlüğü “Standımızda yaklaşık 1100 öğrenci ve 1500 öğrenci yakını olmak üzere yaklaşık 2600 kişi ile temas kurulmuştur” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete