GÜNDEM

POLİSİN TAVRI BEĞENİLMEDİ

Ligin 22. haftası Batman Petrolspor ile Ergene Velimeşespor arasında oynanan karşılaşmaya Batman Polisinin tavrı, gölge düşürdü.

POLİSİN TAVRI BEĞENİLMEDİ
10-02-2019 18:57
Google News

 

POLİS, BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI STADA ALMADI

Batman Petrolspor, Ligin 22. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ergene Velimeşespor’u ağırladı. Polis Ekipleri, saat 13.00’de oynanan karşılaşma nedeniyle stat önünde nöbet tuttu. Polis, protokolde yeri olmadığı gerekçesiyle HDP Batman Belediye Eş Başkan Adayı Sabri Özdemir’i stada almadı. Yaşanan tartışmada Özdemir, polis otosuna bindirilerek, gözaltına alındı.

ONURSAL BAŞKANA DA AYNI TAVIR

Maçın başlamasına dakikalar kala stada girmek isteyen Petrolspor Onursal Başkanı Aydın Gülmez de aynı tavırla karşılaştı. Polis, protokol listesinde ismi olmadığı gerekçesiyle Gülmez’i, şeref tribününe almadı. Gülmez, polisin sert tavrı nedeniyle stattan ayrıldı.

POLİSE GEÇERSİZ NOT

Polisin tavrı, Petrolspor’un Play-Off yolundaki ilerleyişini belirleyen maça gölge düşürdü. Ortamı gerginleştiren polis, sert ve uygunsuz tavırları nedeniyle Batman Stadı’ndan bu hafta geçersiz not aldı. Vali Hulusi Şahin ya da Batman Emniyet Müdürlüğü’nün, kamuoyunu rahatlatıcı bir açıklama yapıp yapmayacağı, merak ediliyor.

OLAYLAR MAÇ BİTİMİNDE DE DEVAM ETTİ

Petrolspor'un 3-0 mağlup olduğu maçta, rakip takımın oyuncuları ile Petrolspor oyuncuları arasında da arbede yaşandı. olayları çevik kuvvet yatıştırmaya çalıştı. Gerginlik, tribiünlere de yansıdı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete