GÜNDEM

Polisler iftarda buluştu

Batman Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177’nci Yıldönümü ve Polis Haftası için iftar programı düzenlendi.

Polisler iftarda buluştu
11-04-2022 16:11
11-04-2022 16:13
BATMAN
Google News

İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen iftar programına, Vali Hulusi Şahin ve Eşi Ebru Şahin, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya, şehit yakınları, gaziler ve emniyet teşkilatı mensupları ile aileleri katıldı.

“GÜVENLİK OLMAZSA OLMAZ BİR HİZMETTİR”

Programda konuşan Vali Şahin, “Emniyet Teşkilatımız diğer güvenlik teşkilatlarımız gibi bizim göz bebeğimiz, onlarla birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Diğer yıllarda olduğu gibi Batman Emniyet Teşkilatı bu yıl da İlimizde huzur ve güvenin tesisinde, suçların önlenmesinde büyük fedakarlıklar ile çok başarılı çalışmalara imza attılar. Bu uğurda bir de Abdülrezzak Kanat kardeşimizi şehit verdik. Bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. Rabbim makamlarını âli eylesin, onlara layık işler yapmasını da bize nasip etsin.Güvenlik olmazsa olmaz bir hizmettir, biz güvenliği sağlayacağız ki, diğer hizmetler onun üzerine inşa edilsin. Güneydoğu Anadolu Bölgemizdeki gelişmenin, büyümenin ve huzurun, ekonomik canlılığın, sosyal ve kültürel hareketliliğin temelinde sizlerin fedakarlığı var. Sizlerin emekleri ile güneydoğu huzura kavuştu. Türkiye huzura kavuştu. Bu sayede Türkiye ayağındaki prangaları birer birer kırıyor. İlerisi çok daha parlak olacaktır.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete