SİYASET

POLİSTEN STK TEMSİLCİLERİNE; SUÇ İŞLİYORSUNUZ

Memur-Sen İl Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelen 22 STK, Batman Üniversitesinde 8 akademisyenin KHK ile görevden alınmasını, siyah çelenk ve basın açıklaması ile kınadı.

POLİSTEN STK TEMSİLCİLERİNE; SUÇ İŞLİYORSUNUZ
28-08-2017 22:20
Google News

Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü önünde düzenlenen basın açıklamasına 22 STK’nın temsilcileri katıldı. En son yayımlanan KHK ile Batman Üniversitesinde görevinden ihraç edilen 8 akademisyen için yapılan açıklamadan sonra Merkez Kampusü önüne siyah çelenk bırakıldı. Güvenlik görevlileri, OHAL sürecinde yapılan izinsiz gösteri ve açıklamadan dolayı STK temsilcileri hakkında soruşturma başlatılacağı konusunda uyardı.

REKTÖRE İSTİFA ÇAĞRISI

22 STK adına basın açıklaması yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Ergin, “Güvenilirliği, dürüstlüğü, adaleti, idari başarısı ve FETÖ ile ilgili soruşturmaları kamuoyunun gündeminden düşmeyen ve itibar kaybına uğrayan Rektör Durmuş, 8 aydır personelle uğraşmaktan vakit bulup Batman Üniversitesine bir çivi çakma başarısı gösterememiştir. YÖK’ün bütün bu gerçeklerden habersiz gibi davranması üzüntü vericidir. Batman’ın bu kamburu sırtında taşımaya tahammülü kalmamıştır. Sayın Rektörden bu gerçekleri görüp istifa etmesini ve Batman’ın önünü açmasını bekliyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete