GÜNDEM

POSAVİS’DEN TEKNOLOJİ VE TİCARİ SEMİNERİ

Türkiye genelinde 10 binden fazla bayisi bulunan Posavis, Batman’da teknoloji ve ticari konulu semineri düzenledi.

POSAVİS’DEN TEKNOLOJİ VE TİCARİ SEMİNERİ
11-01-2016 19:55
Google News

Atlıhan Otel’in konferans salonunda düzenlenen seminere, Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, iş adamları ve esnaflar katıldı.

Düzenlenen seminerde konuşan Posavisi Şirketin Türkiye Başkanı Haşim Töre ve Ankara İl Müdürü Necip Töre, bu tür seminerlerin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Töre, Posavis’in tamamı yerli ve 88 ülkede patentini geliştirdiği yazılımla kullanıcılarına kazandırmanın yanında günlük hayatlarında alışveriş ve sosyal içerikli hizmetler sunduklarını dile getirdi.

Türkiye genelinde bayiliklerin sınırlı olduğunu belirten Töre, “Bundan sonra teknoloji ile müşterilerimizin ürünlerini indirim ve hizmeti kapılarına gelecek. Aynı Müşterilerimiz reklâm izleyip anketlerimize katılacak. Şirketimiz, reklâm, teknoloji, iletişim, e-ticaret, tatil, ulaşım ve rent A car ve enerji alanında hizmet veriyor. Müşterilerimiz bu kapsamda gelir elde etmenin yanında indirimli alış veriş, kendi aralarında sesli ve görüntülü iletişim, diğer operatörler ve sabit hatlarla yurt içi ve yurt dışı dahi % 78 orasında indirimli iletişimden faydalanacaklar. Bu hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Töre, seminere katılanlara teşekkür ederek, bu tür seminerlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Posavis Batman bayileri Fatih Abık, Yusuf Baymaz ve İdris Kaya’da böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarından dolayı mutlu olduklarına dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete