YAŞAM

Poşette altın bulundu

Batman'da apartman görevlisi, yol kenarında poşette bulduğu 256 bin lira değerindeki altın bilezikleri sahibine ulaştırdı.

22-05-2024 16:22
22-05-2024 16:23
BATMAN
Google News

Bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan Adnan Yıldız, sokakta yürüdüğü sırada yol kenarında bir poşet fark etti. Poşette bulduğu 5 bileziğin önce sahte olduğunu düşünen Yıldız, kuyumcuya gittiğinde bileziklerin altın olduğunu ve 256 bin 300 lira değeri bulunduğunu öğrendi. Sahibine ulaşmak için altınları bulduğu yere giden Yıldız, sokaktaki gençlerle görüşerek Hatice Kaplan'ın altınlarını kaybettiği bilgisini aldı. Kaplan ile görüşen Yıldız, bilezikleri teslim etti. Adnan Yıldız, gazetecilere, bileziklerin altın olduğunu öğrendiğinde kaybeden kişinin ne kadar üzüldüğünü tahmin ettiğini belirterek "Sahibi karşıma çıksın diye çok dua ettim. Elhamdülillah karşıma da çıktı" dedi.

“İNSANLIK ÖLMEMİŞ”

Hatice Kaplan da "Bileziklerim bir poşetin içindeydi. Kızım onları aşağı düşürmüş. İlk işimiz polise gitmek ve kameralara bakmak oldu. Tam umudumuzu kaybetmiştik ki, beyefendi altınları bulduğunu söyledi, çok sevindik. İnsanlık ölmemiş" dedi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
15 Haziran 2024 e-gazete