GÜNDEM

PROFİL RESMİMİZİ 48 SAATLİĞİNE DEĞİŞTİRİYORUZ

Batman’da Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu ve 14 yerel gazeteyle ortaklaşarak başlattığımız “Uyuşturucuya Hayır ve AMATEM İstiyoruz” kampanyasını büyütüyoruz.

PROFİL RESMİMİZİ 48 SAATLİĞİNE DEĞİŞTİRİYORUZ
28-10-2018 20:01
Google News

 

14 YEREL GAZETE, ORTAK MANŞETLE ÇIKMIŞTI

Batman’da 14 yerel gazete, 22 Ekim 2018 tarihli gazetelerinin 1. sayfasını “Batman Uyuşturucuya Hayır Diyor ve AMATEM İstiyor” ortak manşeti ile çıkararak, uyuşturucuyla mücadelenin büyütülmesi, uyuşturucu satışı ve kullanımının sona erdirilmesi, bağımlıların tedavisi için kente ücretiz tedavi imkânı sunan AMATEM kurulmasını talep etti.

ŞİMDİ DE PROFİL RESMİ DEĞİŞTİRME ZAMANI

Kampanyaya destek mesajları gelirken, toplumda farkındalık oluşturmak, kent idarecileri ve siyasetçilerini harekete geçirmek için kampanyanın devamını yapıyoruz. “Uyuşturucuya Hayır ve Batman AMATEM İstiyor” yazılı afişi, gazetelerimizin, sivil toplum örgütlerimizin ve şahsi hesaplarımızın profil resminde kullanarak, ilgili ve yetkili yerlere sesimizi duyurmayı amaçlıyoruz. Sizler de gazetemizin sosyal medya hesabında bulabileceğiniz bu afişi profilinizde kullanarak, kampanyaya destek sunabilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete