GÜNDEM

Proje yarışması sonuçlandı

Batman Üniversitesi ve Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından Enerjide Dijital Teknolojiler temasıyla düzenlenen Necat Nasıroğlu Proje Yarışması sonuçlandı. Yarışmanın kazananları için ödül töreni düzenlendi.

Proje yarışması sonuçlandı
10-05-2023 09:06
10-05-2023 09:09
BATMAN
Google News

Batman Üniversitesi Merkez Kampüste bu yıl 2.si düzenlenen programa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Nasıroğlu ailesi, akademik ve idari personeller ile proje sahipleri katıldı. Programda merhum iş insanı Necat Nasıroğlu anısına hazırlanan belgeselin gösterimi yapıldı. Rektör Prof. Dr. İdris Demir “Necat Nasıroğlu, gençlerin geleceğini şekillendirmek ve meslek edinmeleri için onlara eğitim hayatları boyunca destek vermiştir. Onun emeğiyle Batman’a kazandırılan Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden şu ana kadar yaklaşık bin 500 öğrencimiz mezun oldu, 700 öğrencimizin ise eğitimi devam ediyor” dedi.

BABAM, KARINCA GİBİ ÇALIŞIRDI

Nasıroğlu Ailesi adına konuşan Ferhat Nasıroğlu da Sadece okumak yetmiyor, çalışmak da gerekiyor. Merhum babamız Necat Nasıroğlu, tabiri caizse karınca gibi çalışıyordu. Bu memleketin kendine güvenen gençlere ihtiyacı var. Biz, uzun vadede Batman’a neler katabiliriz derdindeyiz. Fikir ve ürün siz gençlerden, maddi ve manevi destek ise Nasıroğlu Ailesi’nden her zaman gelecek” ifadelerini kullandı. Yarışmada dereceye giren projelerin sahiplerine ödülleri takdim edildi. (Üniversite Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete