EĞİTİM

Protokol 1 yıl daha uzatıldı

Batman Valiliği himayesinde Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Akademisyen - Öğrenci Buluşmalarının protokolü imzalandı.

Protokol 1 yıl daha uzatıldı
31-05-2023 09:00
31-05-2023 14:41
Google News

Kristal Park Tesislerinde düzenlenen protokol yemeğine Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp ile Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran katıldı. Protokol kapsamında Batman Üniversitesinde görevli akademisyenler, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda öğrencilerle buluşacak. Vali Ekrem Canalp, akademisyenlerin öğrencilerle buluşmasının öğrencilerin hayatlarına çok önemli değişiklikler katacağına dikkat çekerek “Eğitimle insanlar cahil iken âlim olabiliyor. Eğitimle insanlar fakir iken zengin olabiliyor. Kimse gidin şu okulda ders verin diye emir ve talimat vermedi size. Sizler bunu bir görevin ifası olarak yapmadınız ya da harcırah almadınız. Hatta kendi araçlarınızla masraf yaparak bu işi yerine getirdiniz. 7 bin 650 öğrencimizin dünyasına girdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

7 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

Protokol ile önceki sene 8 profesör, 12 doçent, 21 doktor öğretim görevlisi üyesi, 10 öğretim görevlisi, 1 araştırma görevlisi ile 52 akademisyen, 74 buluşma ile 7 bin 650 öğrenciye ulaştı. (Nur Taymur)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete