EĞİTİM

PSİKOLİV HİZMETTE…

Psikolog Mizgin Çiçek tarafından kurulan Psikoliv Psikolojik Danışmanlık Merkezi, aileyi ve aile bireylerini her yönden desteklemek, iyileştirmek ve rehabilite etmek amacıyla Batman’da hizmet vermeye başladı.

PSİKOLİV HİZMETTE…
20-02-2018 23:17
Google News

Psikoliv Danışmanlık Merkezi, çocuk ve ergenlere, yetişkinlere, aile ve çiftlere yönelik danışmanlıklar verecek, merkezde zekâ oyunlarına da yer verilecek.

SORUNLARA TEORİK VE PRATİK ÇÖZÜMLER SUNACAK

Psikoliv Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kurucusu Psikolog Mizgin Çiçek “Bazen aileler ya da çiftler arasında çatışmalar, sorunlar yaşanabiliyor. Uzman görüşüne ihtiyaç doğuyor. Amacımız, yaşanabilecek çatışmaları en az zararla ya da zararsız bir şekilde atlatılması. Ergenlik ve ergenlikle ilgili sorunlar konusunda aile kurumuna süreç yönetiminde destek olmak için teorik ve pratik çözümler sunmaya gayret ediyoruz. Ergenlerin ebeveynleri ve sosyal çevresi ile yaşayabilecekleri çatışmalar dışında dersler ve sınavlar ile ilgili kaygıları, kimlik oluşumu ve cinsel değişimleri konusunda kaygı ve korkularına bir el feneri tutmaya çalışıyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete