GÜNDEM

PTT 80 BİN KİŞİYE ULAŞTI

Başmüdür Yılmaz Altunç yönetimindeki Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Batman İl Müdürlüğü, 2019 yılında 81 il arasında en iyi çalışan üçüncü PTT olmayı başardı.

PTT 80 BİN KİŞİYE ULAŞTI
08-07-2020 20:22
Google News


Kargo, maaş dağıtımı, sigorta ve diğer işleri zamanında yetiştirmek için çalışan PTT, pandemi döneminde 65 yaş üstü ve kronik hastaların emekli maaşları ve yardım maaşlarını evlerine ulaştırırken 80 Bin kişiye ulaştı.

PANDEMİN SÜRECİNDE İNTERNET ALIŞVERİŞİ YÜKSELDİ
9 Şube ve 193 personelle hizmet veren Batman PTT, 2019 yılında yapılan değerlendirmeler sonucu 81 il arasında gelirini en fazla artıran ve başarılı işler gerçekleştiren 3. il oldu. Koronavirüs sürecinde evde alışveriş hacminin artmasıyla birlikte PTT’de yoğun tempolu günler başladı. 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların emekli maaşları ve pandemi nedeniyle dağıtılan yardım paralarını evlerine ulaştıran PTT, 80 bin kişiye ulaştı.

BAŞVURU YAPARAK MAAŞINIZI EVE GETİRTEBİLİRSİNİZ
Normalleşmeden sonra vatandaşlar kendileri maaşlarını almaya başladı. Ancak PTT, maaşını almak isteyen vatandaşların E-Devlet üzerinden başvurması halinde cüzi bir ek ücret karşılığında maaşını evlerine götürebilecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete