EKONOMİ

Ptt Akıllı Esnaf ile avantajlı pos hizmeti verecek

PTT AŞ, esnafa ve sosyal medya üzerinden satış yapan kişi ya da kurumlara, birbirinden özel komisyon avantajları sunan PTT akıllı esnaf sanal ve fiziki pos hizmetini hayata geçirdi.

Ptt Akıllı Esnaf ile avantajlı pos hizmeti verecek
02-04-2022 11:00
02-04-2022 13:08
BATMAN
Google News

PTT Akıllı Esnaf hizmeti ile ödeme alan kullanıcılara, ürünlerini PTT kargo ile göndermeleri durumunda ise yüzde 20 indirim uygulanıyor. Sosyal medya satışlarında hem satıcılara hem alıcılara güven veren hizmet kapsamında, 8 marka kredi kartına taksit, mobil uygulama ile kolay kullanım, indirimli kargo, herhangi bir banka hesabı ile başvuru gibi çözümler müşterilerle buluşuyor. Uygulama, satıcılara uygun komisyon oranları ile kredi kartı ile ödeme alma imkânı sağlarken, alıcılar ise ödemeyi ister peşin ister taksitle yapabiliyor.

4 MARKA KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANI SUNULUYOR

PTT Akıllı Esnaf sanal POS uygulaması, satıcı iş yerinin web sitesine entegre edilebilirken, web sitesi olmayan esnaflara ve sosyal medya satıcılarına da link ile satış imkânı veriyor. Fiziki POS cihazı ile tahsilat yapmak isteyen iş yerlerine de 4 marka kredi kartına taksit imkânı sağlayan akıllı POS cihazları sunuluyor. Satıcıların, PTT Akıllı Esnaf sanal POS hizmeti ile birden çok banka ile anlaşma yapmasına gerek kalmadığı gibi ayrı ayrı bankalara ödenen sanal POS entegrasyon ücreti, işlem ve işletim ücreti, yıllık sanal POS aidatı gibi masraflar da ortadan kalkıyor. Yeni üyelerden, üyeliklerinin ilk 3 ayında 1.000 TL’ye kadar olan tek çekim işlemlerinde komisyon ücreti alınmıyor. Üyeler ayrıca Pttcell işyerim tarifesinin avantajlı paketlerinden de faydalanabiliyor. Proje kapsamında PTT Akıllı Esnaf mobil uygulaması da hayata geçirildi. Google Play Store, App Store ve Huawei AppGallery’den indirilebilen uygulama ile tüm işlemler kullanıcılar tarafından cep telefonuyla yapılabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete