GÜNDEM

PTT’DE ŞİFRE KUYRUĞU

Üniversite ve öğrenci yurduna kayıt işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla E-Devlet uygulamasından faydalanmak isteyen öğrenciler, şifrelerini alabilmek PTT Şubelerine akın etti.

PTT’DE ŞİFRE KUYRUĞU
15-08-2016 21:38
Google News

Sabahın erken saatlerinden itibaren Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan PTT Şubesi’ne gelen öğrenciler, saatlerce sıra bekledi. Uzun kuyrukların oluştuğu PTT Şubesinde, zaman zaman izdiham da yaşandı. Şifresini alabilmek için PTT önünde saatlerce bekleyen öğrenciler, kurum kurum gezip evrak toplamak yerine şifre ile E-Devlet uygulamasını kullanarak başvuru ve kayıt işlemlerini kolaylaştırmak istediklerini kaydetti.

E-DEVLET ŞİFRESİ NEDİR?

E-Devlet Şifresi, kişilerin devlet kurumları ile ilgili birçok işinde büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar, E-Devlet uygulamasından, üniversite ön kayıt ve e devlet şifresi ile online e-kayıt gibi çok çeşitli alanlarda da yararlanabiliyor. Üniversiteye yeni yerleşen öğrenciler, başvuru ve kayıt işlemlerini, belirtilen tarihler arasında E-Devlet uygulamasından elektronik olarak gerçekleştirebilecekleri gibi 12–16 Ağustos tarihleri arasında kurumlarda da gerçekleştirebilecekler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete