SPOR

“PUAN KAYBI KREDİMİZ KALMADI”

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çıkan Petrolspor, sahasında Çarşambaspor’a 3-1 mağlup olunca Puan sıralamasında 9. Sıraya düştü.

“PUAN KAYBI KREDİMİZ KALMADI”
20-11-2020 15:51
Google News

 

Ligde oynadığı 9 karşılaşmada, 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 maçtan da beraberlikle ayrılan Petrolspor, oynadığı 9 maçta 9 gol atıp, 10 golü kalesinde gördü. Puan sıralamasında 9. Sıraya düşen kırmızı-beyazlı ekip, 28 Kasım Cumartesi günü Grup lideri Somaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Çarşambaspor karşısında şansız olduklarını belirten Petrolspor başkanı Abdulvahap Akbaş, gazetemize yaptığı açıklamada, “Çarşambaspor karşısına istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Oyuna iyi başlamamıza rağmen, ferdi hatalardan şok bir gol yedik. Golün sokunu üzerlerinden atmayan futbolcularım 2. Hatalarından kalemizde 2. gölü gördük.  Karşılaşmanın 2. Yarısına hızlı başlamamıza rağmen Hakem hatalarından oyun sinir harbine dönüştü. 2 kırmızı kart gördükten sonra futbolcularımızın gardı düştü ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Sahamızdaki puan kaybı kredimiz bitti. Çarşambaspor maçı artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlara şimdiden hazırlanıyoruz.” Şeklinde konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?