SPOR

PUAN KAYBI TARAFTARI ÜZÜYOR

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, ligde oynadığı son 3 maçtan 3 puan alması taraftarı üzmeye devam ediyor.

PUAN KAYBI TARAFTARI ÜZÜYOR
13-11-2017 20:50
Google News

Ligde 12 haftayı da geride bırakan Kımızı-Beyazlı Temsilcimizin oynadığı maçlardan aldığı sonuçlar taraftarı çileden çıkardı. Erbaaspor ve HEASK maçlarından beraberlikle ayrılan Petrolspor’da bardağı taşıran son maç ise geçtiğimiz hafta Bayburt Grup Özel İdarespor ile kendi evinde 0–0 ile sonuçlanan maç oldu. Batman’da oynanan her maçta tribünleri dolduran Batmanlı taraftarlar, Petrolspor’da devam eden kötü gidişat karşısında adeta isyan etti. Petrolspor’un rakipleriyle kendi evinde oynadıkları maçları dahi korkak bir oyunla sahada yer aldığını ileri süren taraftarlar, teknik heyete eleştirilerde bulundu.
“TAKIM KORKAK OYNUYOR”
Taraftarlar, son 3 haftada 3 puan toplamayabilen Petrolspor’un rakipleri karşısında korkak bir oyun sergilediğini ileri sürerek, “Deplasmanda puan kaybı yaşamak normal olabilir. Ama kendi evimizde oynadığımız maçlarda da takımımız puan kaybediyor. Kendi sahamızda rakiplerimiz karşısında oynan maçlarda Petrolspor, sanki ev sahibi değilmiş gibi oynuyor. Teknik heyet takımı korkak oynatıyor. Bu kötü gidişata artık dur demek gerekiyor. Ligin 12 haftasını geride bıraktık ama halen takımımızın düzenli ilk on biri bulunmuyor. Teknik heyetin her hafta değişik kadroyla sahaya çıkması başarısızlığın en büyük nedeni olarak görüyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete