YAŞAM

PURPLE DREAMS ÇOK İDDİALI

Purple Dreams İç Giyim ve Aksesuar Mağazası, Tilmerç Mahallesi Kadın Spor Kompleksi yanında ‘hizmete merhaba’ dedi.

PURPLE DREAMS ÇOK İDDİALI
22-01-2021 18:00
Google News

 

ÖZEL TASARIMLI ÜRÜNLER MEVCUT
Batman’da seçkin markaların kadın ve erkek iç giyim ürünleri, Avrupa’dan ithal vip aksesuar ve çantalar, özel parfüm çeşitleri ile hizmete açılan Purple Dreams, özel tasarım ürünleri arayanların adresi olmak için yola çıktı. 

HER ÜRÜNDEN BİRKAÇ ADET OLACAK
Genç Girişimci Esra Yasak, Batman’da hiçbir yerde bulunamayacak özel tasarımlı ürünlerle hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken “Batman’da butik tarzda bir mağaza açtık. Her üründen belirli bir sayıda bulunacak. Bu şekilde kişi, kendini daha özel hissedebilecek. Çünkü kullandığı ürünün sadece kendisinde olduğunu bilecek. Özel tasarımlı ve kişiye özel tasarımlı iç giyim ürünleri, aksesuarlar, parfümler ve çantalarımız bulunuyor” dedi.

HEDİYELİK ÜRÜN ARAYANLAR İÇİN DOĞRU ADRES
Özel ürünlerin, hediyelik olarak da kullanılabileceğini belirten Yasak “Sevdiği insanlara özel hediyeler almak isteyenlerin de adresi haline geleceğimize inanıyoruz. Sıradanlığın dışına çıkmak ve sendiklerine kendini özel hissettirmek isteyenler için doğru adres burası” dedi.

ÜNLÜ DİZİ OYUNCULARININ GİYDİĞİ ÜRÜNLER BURADA
Televizyon dizilerinde kullanılan birçok ürünün, mağazalarında bulunabildiğini belirten Mağaza Sahibi Esra Yasak “Ünlü isimlerin sponsoru olduğumuz için herhangi bir diziyi izlerken gördüğünüz bir pijama takımını burada bulabilirsiniz. Sefir’in Kızı’nın giydiği leopar desenli gecelik takımımız bu anlamda büyük talep gördü” dedi. 

KONSEPTİYLE DİKKAT ÇEKEN BİR MAĞAZA
Sıra dışı konseptiyle dikkat çeken Purple Dreams İç Giyim ve Aksesuar Mağazası, çay-kahve eşliğinde alışveriş yapma fırsatı sunuyor. Dekor ve tasarımı ile Batman’da sıra dışı bir konsept sunan mağazaya 0552 748 72 33 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete