YAŞAM

PURPLE’DE 14 ŞUBAT İNDİRİMİ

İç giyim, çanta, parfüm ve aksesuarda iddialı bir çıkış yapan Purple Dreams İç Giyim ve Aksesuar Mağazası, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel dev kampanyalar başlattı.

PURPLE’DE 14 ŞUBAT İNDİRİMİ
12-02-2021 14:17
Google News


HER ÜRÜNDEN BELİRLİ SAYIDA VAR
Tilmerç Mahallesi Kadın Spor Kompleksi yanında açılan Purple Dreams İç Giyim ve Aksesuar Mağazası, 14 Şubat nedeniyle raflarını yeniledi, indirimler başlattı. Batman’da seçkin markaların kadın ve erkek iç giyim ürünleri, Avrupa’dan ithal vip aksesuar ve çantalar, özel parfüm çeşitleri ile hizmete açılan Purple Dreams, özel tasarım ürünleri arayanların adresi oldu. 

İKİNCİ ÜRÜNE YÜZDE 50 İNDİRİM VAR
Genç Girişimci Esra Yasak “Batman’da hiçbir yerde bulunamayacak özel tasarımlı ürünlerle hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Batman’da butik tarzda açtığımız mağazamızda her üründen belirli bir sayıda bulunuyor. Bu şekilde kişi, kendini daha özel hissedebiliyor. Özel tasarımlı ve kişiye özel tasarımlı iç giyim ürünleri, aksesuarlar, parfümler ve çantalarımız mevcuttur. 14 Şubat nedeniyle ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başlattık. 14 Şubat’ta sevdiklerinize hediye alacak kişiler, mağazamıza mutlaka uğramalı. bize 0552 748 72 33 numaralı hattan ulaşabilirsiniz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete