SPOR

"BU ŞEHRİ 3. LİG'DEN KURTARMALIYIZ"

3. lig temsilcimiz Petrolspor’un Asbaşkanı Bayram Demirhan, yeni sezonda şampiyonluk yolunda taraftar desteğinin çok önemli olduğunu belirterek, "taraftarlarımızın desteğiyle hedefimize ulaşacağız" dedi.

"BU ŞEHRİ 3. LİG'DEN KURTARMALIYIZ"
05-08-2021 09:54
BATMAN
Google News

Batman Petrolspor’un 2021-2022 sezonunda seyirci kapasitesinin yüzde 30 olduğunu aktaran Asbaşkan Bayram Demirhan, taraftarlardan ve Batman halkından destek beklediklerini söyledi.

“TARAFTARLARIMIZLA HEDEFE ULAŞACAĞIZ”

Petrolspor taraftarının iç sahada takımlarına her zaman itici güç olduğunu hatırlatan Demirhan; "Taraftar bizim için büyük bir güçtür. Bu sezon taraftarlarımızı yanımızda göreceğiz. Onların tribünde yer alması bize olumlu anlamda destek olacaktır. İnşallah bu sezon taraftarlarımızla buluşacağız. Onları bekliyoruz. Zamanında neler yaptığımız ortada. Taraftarlarımızla beraber el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu takımı, bu şehri hak etmediği 3.Lig'den kurtarmamız lazım" diye konuştu.

Asbaşkan Demirhan, takımın Burdur’da kampa olduğunu ve üst lige çıkma hedefiyle güzel bir kadro kurduklarını belirterek, takımın hazırlık müsabakalarındaki durumuna göre eksik gördükleri bölgeye transfer yapabileceklerini söyledi.

 "TRANSFERLE İLGİLİ KAPIYI KAPATMADIK"

Transfer konusuna değinen Asbaşkan Demirhan, şunları söyledi; "Mevcut kadromuzla yeni sezon hazırlıklarına Burdur’da devam ediyoruz. Hazırlık kampımız sürecinde eksik bölgemiz olması durumunda teknik heyetimizin raporu doğrultusunda gerekli transferleri yapacağız. Transferle ilgili Eylül ayının ilk haftasına kadar zamanımız var. Aldığımız oyuncuda hata yapmak istemiyoruz. Sırf transfer gerçekleştirmek adına transfer yapmak istemiyoruz. Petrolspor’un koyduğu hedefe bu sezon takımı taşıyabileceğine inandığımız, oynamak istediği oyuna katkı sunabilecek oyuncuyu alabilmek için sabırlı davranacağız. Transfer süreci içerisinde bekleme olacağız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?