YAŞAM

"DİRENEN FİLİSTİN" FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILACAK

Hak-iş Konfederasyonuna bağlı Medya İş Sendikası ile Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Gaziantep Basın Cemiyeti iş birliği ile Gaziantep’te “Direnen Filistin” konulu fotoğraf sergisi açılacak.

"DİRENEN FİLİSTİN" FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILACAK
08-07-2021 09:16
GAZİANTEP
Google News

 

9-10 Temmuz 2021 Cuma ve Cumartesi tarihlerinde Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sergilenecek “Direnen Filistin” fotoğraf sergisi ile İsrail’in Filistin halkına yaptığı zulüm ve Müslüman aleminin kutsal mabedi, ilk kıblesi sayılan Mescidi Aksa’da yaptıkları zorbalıklara karşı duran Filistin halkının direnişi sergilenecek.

“Direnen Filistin” fotoğraf sergisi hakkında bilgi veren Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, sergiyi tüm Gazianteplilerin gezmesini istedi.

Kurt, “Medya İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir açılış için Gaziantep’e gelecekler. Sergi Gaziantep dahil Türkiye’de toplamda 30 ilde sergilenecek. Fotoğraflarla İsrail zulmünü, Mescidi Aksa’da ve Gazze’de yaptıklarını ve buna karşılık direnen insanların neler yaptıkları gözler önüne seriliyor. Herkesi Cuma günü saat 10.00’da açılışını yapacağımız sergimize davet ediyorum.”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete