YAŞAM

"Kadınlarla Buluşma Programı" Gerçekleştirildi

Adalet Bakanı Bozdağ, Şanlıurfa'da "Kadınlarla Buluşma Programı"nda konuştu.

"Kadınlarla Buluşma Programı" Gerçekleştirildi
27-04-2023 20:00
27-04-2023 17:54
Google News

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İngiliz The Guardian gazetesinin eski dış politika şefi, 'Erdoğan'ın kaybetmesi, Berlin'den Washington'a kadar çok sayıda başkentte şampanya patlatılarak kutlanacaktır' diyor. Çok beklersiniz, çok. Aziz Türk milleti varken siz daha çok beklersiniz." dedi.

Şanlıurfa'dan AK Parti milletvekili adayı olan Bozdağ, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca Eyyübiye ilçesindeki Batıkent Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kadınlarla Buluşma Porgramı"nda konuştu.

Bozdağ, Türkiye'nin, bir dönemecin eşiğinde bulunduğunu, 14 Mayıs'taki seçimlerin, Türkiye'nin önünün, ufkunun açılması ve Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına güçlü devam etmesi bakımından tarihi bir dönemeç noktası olduğunu söyledi.

"Türkiye Yüzyılı için doğru adres ve doğru adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyen Bozdağ, kadın, çocuk ve insan haklarının gelişmesi, kadınların onurlarına yaraşır saygınlık içerisinde her alanda var olmaları için çalıştıklarını anlattı.

AK Parti iktidarlarının, kadın hakları konusunda büyük değişime imza attığını dile getiren Bozdağ, yapılan reformlarla dünün olmazlarının ve konuşulmayanlarının, bugün Türkiye'nin normalleri arasına girdiğini vurguladı. (AA) 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete