SPOR

"Kazanmaktan başka çaremiz yok"

Sezonun ilk yarısının son maçında Şanlıurfasporu ağırlayacak olan Petrolspor, ilk yarıyı moralli kapatmak istiyor.

"Kazanmaktan başka çaremiz yok"
15-12-2022 20:30
15-12-2022 13:31
BATMAN
Google News

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, “Kendi sahamızda oynayacağız. Kazanmamız lazım, başka çaremiz de yok. İnşallah ilk yarının son maçında kazanan taraf biz oluruz” dedi.

Oynadığı 17 lig karşılaşmasında 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 23 puan toplayan Petrolspor, Şanlıurfaspor maçı için 3 puan hesapları yapıyor.

Batman Petrolspor, 2. Lig Beyaz grupta 18. haftasında hafta sonu sahasında konuk edeceği Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. TPAO Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman öncesi teknik direktör Ahmet Yavuz futbolcuları ile toplantı yapıp, maçın önemini anlattı.

"KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK"

Şanlıurfaspor’un zirveyi zorlayan takımlardan biri olduğunu ifade eden teknik direktör Yavuz, “Ben sezon başından bu yana  itibaren söylüyorum; birebir iyi oynadığımız zaman hem sonuç alabiliyoruz hem de oyunda iyi olabiliyoruz. Şanlıurfaspor da ligin zirvesinde, zirveyi zorlayan takımlardan bir tanesi. Kompakt oynayan bir takım. Özellikle merkez oyuncuları çok etkili oyuncular. Kendi sahamızda oynayacağız. Kazanmamız lazım, başka çaremiz de yok. İnşallah hafta sonu kazanan taraf biz oluruz” dedi.

TARAFTARA CAĞRI

Teknik patron Yavuz, taraftara seslenerek, Şanlıurfaspor maçında 12. Adamlarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Yavuz, “sezon başından bu yana tüm maçlarımızda yanımızda olan taraftarlarımız Şanlıurfaspor maçında da yanımızda olsunlar. Bu maçı kazanıp, ilk yarının sonuna moralli görmek istiyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete