SPOR

"ÜST LİGE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

Batman Petrolspor As Başkanı Bayram Demirhan, kulübün son durumu ile ilgili bilgiler vererek, "Bir üst lige çıkacak kadro kurduk ve Batman halkına söz verdik. Petrolspor camiası olarak hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır" dedi.

"ÜST LİGE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUZ"
18-07-2021 10:39
BATMAN
Google News

Yeni sezon öncesinde ilk olarak teknik ekibi belirlediklerini aktaran Demirhan, "Üst liglerde başarılı olmuş, bizleri ve ligi iyi bilen Zafer Hizarcı ile masaya oturarak anlaşma sağladık. Teknik Direktör Hizarcı hocamızın ekibinde kaleci antrenörü olarak Resul Özturan bulunmaktadır. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transfer komitesiyle birlikte iç ve dış transferimizi yaptık." diye konuştu.

23 OYUNCU İLE ANLAŞTIK

Yola devam edilecek oyuncuları ile yeniden anlaştıklarını aktaran Asbaşkan Demirhan, şu bilgileri verdi; "İç transferde anlaşma sağladığımız oyuncular kaleci Cihan Şentürk, Erdi Bakırcı, A. Samet Kırım, Berkant Şahin Kök, Okan Toprak, Umut Çakar ve Hüseyin Elma ile devam kararı aldık. Kulübümüzün alt yapısından ise Semih Tek, Serdar Aslan ve Zekerya Çiftçi, Dış transferde ise kadroya katılan oyunculardan Akın Akman, Ahmet Teker, Aykut Çift, Yağızcan Erdem, Hasan Çavdar, Doğukan Bulut, Onur Küçük, Ali Kemal Başaran, Orhan Nahırcı, Samet Aydın, Savaş Çakır, Ömercan Öndaş ve İlyas Ural ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır" dedi.

KAMP BURDUR’DA

 “Petrolspor olarak hedefi daima yükseklerde olan, geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzlukları bir daha yaşamamak üzere kurulan bu takım kadrosunun, taraftarlarımızla ve şehrimizle beraber bir üst lige çıkacağına inancımız tamdır' diyen Asbaşkan Demirhan, sözlerine şöyle devam etti; "Birinci kamp dönemini 22 Temmuz tarihlerinde kendi tesislerimizde yaparak, ikinci kamp dönemini hazırlık maçları yapmak üzere 2 Ağustos 2021 tarihlerinde Burdur ilinde yapmayı planladık."

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

2021-2022 futbol sezonunda 20 yönetici ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını belirten Demirhan, “Yönetimdeki arkadaşlarımızın bu kulübe manevi katkıları çoktur. Yönetimdeki her bir arkadaşımız üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Transfer komitemiz transferde ince eleyip, sık dokuyor. Kulübümüze ve şehrimize katkı sunacak oyuncuları renklerimize bağladık. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. Batmanspor kamuoyuda bizlere güvensinler. O sene bu sene deyip, şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete