GÜNDEM

RADYO YÜKSEL’DE İFTARA DOĞRU BAŞLIYOR

Radyo Yüksel’de uzun yıllardır her ramazan ayında yayınlanan ve Batmanlıların büyük beğeni ve taktirini kazanan “İftara Doğru” programı bu yılda dolu dolu geliyor.

RADYO YÜKSEL’DE İFTARA DOĞRU BAŞLIYOR
24-04-2020 20:40
Google News

MÜFTÜLÜK VE RADYO YÜKSEL’DEN RAMAZAN PROGRAMI
Batman İl Müftüsü Turgut Erhan ve Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çiftçi, Ramazan ayı boyunca  programa katılacak olan hocaların isimleri ve konularını içeren programı, her yıl olduğu gibi, bu yıl da hazırladılar. Radyo Yüksel yönetimi ve Batman İl müftülüğünün ortak hazırladıkları Ramazan programı,  “İftara Doğru”nun  ilk konuğu, Batman İl Müftüsü Turgut Erhan oldu.

RAMAZAN BOYUNCA “İFTARA DOĞRU” 

Ramazan ayına girmeden hazırlıklarına başlanan İftara Doğru programı, Ramazan ayı boyunca sürüyor. Ramazan ayının ilk gününden başlayıp Ramazan Bayramı arifesinde son bulan iftara doğru programına, İl müftüsü, ilçe müftüleri, vaiz ve imam hatiplerin, hazırladıkları konular dinleyicileri ile paylaşılıyor.  Her gün farklı konukların ele aldıkları farklı konular ile ilgili dinleyicilerinden gelen sorular da yanıtlanıyor. Radyo Yüksel dinleyicileri, günün konusu ile ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı buluyor. Radyo Yüksel'de, Yusuf Nafi Bal’ın sunacağı, İftara Doğru programı, her gün 17:30 - 20:00 saatlerinde yayınlanacak.
Programa her gün farklı konuklar, farklı konularla, konuk olacak.
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete