SPOR

RAKETİN SULTANLARI BUDAPEŞTE YOLCUSU

Son yıllarda sporun değişik dallarında aldıkları başarılı sonuçlarla gündeme gelen Batman Belediyesi kadın sporcuları, Budapeşte yolcusu.

RAKETİN SULTANLARI BUDAPEŞTE YOLCUSU
06-01-2016 21:35
Google News

Son bir yılda katıldıkları birçok müsabakada başarılı sonuçlarla dönen kadın masatenisçileri Şükran Cangir ve Dilan Gündüz,  Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılacak olan “Hungarian Mini Cadet Open” şampiyonasına katılacak.

MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİLER

En son Mersin’de düzenlenen Türkiye Minikler Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyon olan Belediyespor kadın masa tenis takımı oyuncuları Cangir ve Gündüz, 15–17 Ocak tarihleri arasında Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de yapılacak 2016 Hungarian Mini Cadet Open şampiyonasına katılmak üzere milli takıma davet edildi. Cangir ve Gündüz’ün Budapeşte’de Batman’ı temsil edeceğini açıklayan Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Semra Güneş “Batman’da kadın kimliği ile böyle etkinlikte yer alacak olan bu genç arkadaşlarımızın gösterdiği azim, oluşturdukları başarı öyküsü bize çok önemli bir şeyi gösterdi. Sadece bir müsabakaya katılmayacaklar, Dilan ve Şükran aynı zamanda Batmanlı kadınları da temsil edecek. Batman Belediyesi olarak bugüne kadar Batmanlı genç kadınları hayatın her alanında olduğu gibi spor alanında hep destekledik, onlar için hep ön açıcı ve teşvik edici olduk.  Bundan sonra da kadın eksenli proje ve çalışmalarımızı sürdürmeye ve kalıcı hale getirmeye devam edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete