EĞİTİM

RAM, İKİ PROJEYİ TANITTI

İl Rehber Öğretmenler/Psikolojik Danışmanlar Planlama Toplantısı ile Koruyucu Meleğim Annem Projesi Tanıtım Toplantıları yapıldı.

RAM, İKİ PROJEYİ TANITTI
24-09-2021 15:33
24-09-2021 15:34
BATMAN
Google News

Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Emrullah Aslan rehber öğretmenler ve psikolojik danışmanlar katıldı. Kurtaran “Yeniden yüz yüze eğitime başlamamızla birlikte sizlere büyük bir görev daha düşüyor. Sayın Bakanımızın da belirttiği gibi bu süreçte rehber öğretmenlerimize ihtiyacımız var. En kısa zamanda öğrencilerimizin ihtiyaçlarını belirleyip gerekli adımları atacağız. Uzaktan eğitim dönemi boyunca çocuklarımızda öğrenme eksikleri oluştuysa ölçme ve değerlendirme ekibimizle birlikte bu kayıpları tespit edip gerekli çalışmaları hiç vakit kaybetmeden hayata geçireceğiz. Hedefimiz bütün öğrencilerimize ulaşmak ve her biriyle bire bir özel olarak ilgilenmek" dedi.

RAM Müdürü Mustafa Çakan, Koruyucu Meleğim Annem Projesi’ni tanıtırken, Psikolojik Danışman Anıl Erdem ise Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından geçen yıl yapılan çalışmaları anlattı.

Batman Haber Batman Gazete Batman Sonsöz Gazetesi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete