GÜNDEM

RAMAZAN ÇADIRINDA GERGİNLİK: 3 YARALI 2 GÖZALTI

Sağlık ve Bağlar Mahalleleri için Pazartesi Pazarı bitiminde kurulmak istenen Ramazan Çadırı, yaşanan gerginlik yüzünden iptal edildi.

RAMAZAN ÇADIRINDA GERGİNLİK: 3 YARALI 2 GÖZALTI
18-05-2018 21:46
Google News

Batman Belediyesi, Ramazan Ayı nedeniyle bir yandan Atatürk Parkında her gün iftar yemeği ikram ederken, bir yandan da her gün bir mahallede iftar çadırı kurarak vatandaşlara ücretsiz iftar yemeği dağıtıyor. Ramazan Ayının 3. Günü Sağlık ve Bağlar Mahalleleri için Garzan Caddesi Pazartesi Pazarı bitiminde iftar çadırı kurulmak istendi.

MAHALLEDEN BİR GRUP, ÇADIR KURULMASINI İSTEMEDİ

Çadırı kurmak için semte giden Belediye Görevlileri ile yemek dağıtımı için semte giden Kızılay Görevlileri, bir grup vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Batman Belediyesinin iftar çadırını mahallelerinde istemediklerini belirten grup, görevlilerle tartıştı. Yaşanan tartışma, kavgaya dönüştü.3 görevli, kafalarına aldıkları darbelerle yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KIZILAY BAŞKANI, OLAY YERİNE GELDİ

Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, olay yerine gelerek vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşananlar üzerine semtteki iftar çadırı iptal edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete