GÜNDEM

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SON BULDU

Batman Belediyesi tarafından kentte bulunan parklarda düzenlenen etkinlikler kapsamında Salih Özdemir Parkında Koma Rosida, Maaruf Alan ve Xero Abbas konserleri verildi.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SON BULDU
04-07-2016 15:08
Google News

Konser Koma Rosida’nın seslendirdiği şarkılarla başladı. Koma Rosida’nın ardından sahneye çıkan Maaruf Alan şarkılarını seslendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Xero Abbas halka coşkulu anlar yaşattı. Çok sayıda kişinin katıldığı geceye HDP Batman Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Ayşe Acar Başaran, HDP Batman İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz, DBP Batman İl Eş Başkanları Nurten Üzümcü ve Abdülbari Karaağaç, görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, Batman Belediyesi Eş Başkan Vekili Hürriyet Kaytar, Batman Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Semra Güneş katıldı.

‘Hayrın gizli olanı makbuldür’

Ramazan ayında yapılan etkinlikler üzerine bir açıklama yapan Özdemir, ‘’Ramazan ayında bir araya gelerek halkımızla buluşmak için ne yapabiliriz diye düşündük. Bazıları iftar çadırı kurmadığımız için bizi eleştirdi. Geçen yıllarda bunu yapmıştık ancak çoğu amacına ulaşamadı ve israf oldu. Bizde iftar çadırı kurmak yerine kuru gıda alarak bunu ihtiyacı olan ailelere dağıttık ve bunu yaparken hayrın gizli olanı makbuldür diye düşünerek hareket ettik’’ ifadelerini kullandı.

‘HALKIN İÇİNDEN ÇIKTIK, HALKIN İÇİNDE OLACAĞIZ’

Belediyelerimiz üzerinde yaklaşık beş yıldır kirli bir politika sürdürülmektedir diyen Özdemir, ‘’Hükümet arkadaşlarımızı ve sizin iradenizi meclisten uzaklaştırmaya çalışıyor. Bizde diyoruz ki: O meclisten bizi atmaya çalışırsanız bizim de meclisimiz halkın içindedir. Biz halkın içinden çıktık ve halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz.

‘BİZİ GÖREVDEN ANCAK BİZİ SEÇENLER ALABİLİR’

Belediyelere gönderdiğimiz paralar nereye gidiyor diye soranlara da yanıt veren Özdemir, ‘’Müfettişleriniz her gün Belediyelerimizde inceleme yapıp bütün muhasebemizi inceliyorlar. Müfettişlerin kendi raporlarında bile Belediyenin hizmetlerinde bir sıkıntı olmadığı açıkça beyan edilirken Bakanların bu tür açıklamaları sadece çamur at izi kalsın siyasetine hizmet ediyor. Biz bütün muhasebemizi billboardlara asıp halkımıza bunu açıklıyoruz ve halkımız istediği zaman Belediyemize gelip muhasebemizi tek tek inceleyebilir. Bizim billboardlara astığımız tüm hesaplarımız Valilik kararı ile toplatıldı çünkü söyledikleri tüm yalanları bir bir ortaya çıkardık. Buna bile tahammül edemiyorlar. Milletvekilleriniz ve Belediye Başkanlarınız olarak biz alnımız ak bir şekilde sizi temsil etmeye devam edeceğiz. Bizi görevimizden ancak bizi seçenler alabilir’’ şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete