GÜNDEM

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SU PARKI’NDA DEVAM ETTİ

Batman Belediyesi tarafından Ramazan Ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler, Gültepe Mahallesinde bulunan Su Parkı’nda devam etti.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SU PARKI’NDA DEVAM ETTİ
24-06-2016 20:39
Google News

Etkinliğe Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, HDP İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz, DBP İl Eş Başkanı Abdulbari Karaağaç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dengbêjler Ahmet Ğir, Abdülaziz Koçer, Muzaffer Celdekî, Salihê Qubînî ve Abdullah Koçer’in klamlarının ardından sahneye Maruf Alan çıktı.

DİRENMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Programda konuşan Eş Başkan Sabri Özdemir “Bu mübarek ayda tek duamız, bu ateşe bir su dökülmesi ve artık insanlarımızın ölmemesidir. Hükümet, Milletvekillerimize ve Belediyelerimize saldırıyor. Milletvekillerimizi Meclisten atıp siyaset yapmamızı engelliyor.  Halkın oyuna saygı duyulması gerektiğini söyleyenler, bugün halkın oyları ile seçilen Belediyelerimizi elimizden almaya çalışıyor. Biz sizin oylarınız ile seçildik ve ancak bu halk bizi görevden alır dediğimiz için görevimizi devam ettiriyoruz. Halkımız ile birlikte direnmeye devam edeceğiz ve bu halkın kararlarına ipotek konulmasına izin veremeyeceğiz” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete