SİYASET

“RAYBÜS GÜNDEMİMDE”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, gazetecilerle bir araya geldi.

“RAYBÜS GÜNDEMİMDE”
01-09-2019 22:48
Google News

Kristal Park’ta düzenlenen toplantıyı AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül ve Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç de izledi. Milletvekili Özdemir, ilimizde yapımı süren ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

“RAYBÜS SÜRECİNİ TAKİP EDECEĞİM”

Gazetemizin Batman-Diyarbakır Yoluna raybüs talebiyle ilgili başlattığı kampanyadan bahseden Vekil Özdemir, “Bu memlekette kim işini iyi yapıyorsa bu memleketin en büyük vatanperveri odur. Bizim üzerimize düşen bir şey varsa biz gereğini yaparız. Kit komisyonundaydım. Vagonların iyileştirmesi ile ilgili sorunları çözümledik. Rayların hızlı trene dönüştürülmesini de talep ettik. Bir başlangıç yaptık ancak 2015 sonrası biz olmadığımız için o süreci takip etmedik. Bundan sonraki süreci takip edeceğim. Ne durumdayız, ne yapabiliriz diye Devlet Demir Yolları ile görüşeceğim” dedi.

TEKSTİLDE 18 BİN ÇALIŞAN VAR

İstihda çalışmalarından bahsederken Batman’ın tekstilde yol kat ettiğini söyleyen Özdemir, “Şuanda Batman’da tekstil işletme sayısı 227 ve buralarda çalışan sayısı 18 bin çok ciddi bir rakam. Tekstil sektöründe yüzde 52 oranında kadın çalışan var. Tekstil alanında çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete