GÜNDEM

RAYBÜS SEVİNCİ

Gazetemizin, uzun zamandır kampanya ve anket çalışmaları ile gündemde tuttuğu raybüs ulaşımının Batman’da hayata geçirileceği müjdesi, kamuoyunda olumlu tepkiler yarattı.

RAYBÜS SEVİNCİ
22-06-2020 20:42
Google News


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaislamoğlu, Batman ziyareti sırasında AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in raybüs talebine yeşil ışık yaktı. Bakan Karaislamoğlu’nun raybüs müjdesi, Batman’da sevinçle karşılandı. Gazetemiz Sonsöz’ün, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, çeşitli meslek örgütleri ve siyasetçilerden aldığı imzalarla gündemde tuttuğu raybüs talebinin en kısa zamanda hayata geçmesi isteniyor.

HIZLI VE GÜVENLİ ULAŞIM ARACI

Batman-Diyarbakır arası aktif halde olan demiryolu hattının raylı sisteme dönüşmesi, ulaşımın hızlı, güvenli ve ekonomik sağlanmasını beraberinde getirirken, Batman-Diyarbakır karayolunda da kazaların ve trafikten kaynaklı hava kirliliğinin azalmasını sağlayacak.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kampanyamıza bugüne kadar destek veren tüm okur ve takipçilerimizin yanı sıra talebimizin takipçisi olan Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür’e teşekkür ediyoruz. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete