GÜNDEM

RAYLARDA ÖLÜMÜNE MUHABBET!

Batman Devlet Demir Yolları (DDY) Müdürlüğüne ait tren rayları, vatandaşların muhabbet yeri oldu.

RAYLARDA ÖLÜMÜNE MUHABBET!
05-05-2017 20:18
Google News

Tren raylarının üzerinde hayatını hiçe sayarak sohbete dalan vatandaşlar, muhabirlerimizin objektifine böyle yansıdı.

TEHLİKEYE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Tren kazalarının sıkça meydana geldiği Batman’da, vatandaşların tren raylarının üzerinde oturarak dinlenmeyi tercih etmesi, yeni kazalara davetiye çıkarıyor. Tehlikenin farkında olmayan 1’i çocuk 6 vatandaş, oturdukları raylarda muhabbete dalarken, çevre sakinlerinin uyarılarına ise aldırış etmedi. Grup, hem yasakları çiğnedi hem de hayatlarını tehlikeye atarak şaşkınlık verdi.

BU SEFER DE RAYLARA UZANDILAR

Tren raylarında muhabirimizin objektifine takılan bir başka görüntü ise bu kez “pes” dedirtti. bir grup genç, Tren Garının 100 metre ilerisinde, rayların üzerine uzanarak güneşlenirken görüntülendi. Güneşin keyfini yanlış yerde çıkaran kişiler, çevre sakinlerinin şaşkın bakışlarına aldırış etmedi.

“RAYLAR ŞEHİR DIŞINA TAŞINMALI”

Vatandaşların raylara sıklıkla oturduklarını belirten çevre sakinleri, “Demir yolunun şehrin içinden geçmesi hem tehlike oluşturuyor hem gürültü kirliliğine sebebiyet veriyor. Evleri raylara yakın olan biz mahalle sakinleri, bu sıkıntıdan muzdaripiz. Şehrin gelişmesi ve tren kazalarının en aza indirilmesi için raylar, şehir merkezi dışına taşınmalıdır” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete