ESNAF HABERLERİ

Redstone’nin 72.şubesi Batman'da…

Gayrimenkul alanında Türkiye genelinde şubeleri bulunan Redstone, Batman'da da şube açtı. Redstone Safir gayrimenkul şubesi, Gültepe Mahallesi Esf Center altında hizmete açıldı.

Redstone’nin 72.şubesi Batman'da…
17-12-2023 11:24
17-12-2023 11:28
BATMAN
Google News

Açılışa Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ve Eşi Ömer Faruk Başaran,  BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik ve Redstone Safir Gayrimenkul Şube Temsilcisi Mensur Yılmaz katıldı. Batman Temsilcisi Mensur Yılmaz “Türkiye'de  ve dünyanın birçok yerinde şubeleri olan Redstone Gayrimenkul danışmanlık şirketi'nin 72'nci şubesini Batman'da açmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz,  Batman'a hayırlı olsun" dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARIMIZ VAR

14 yıldır gayrimenkul sektöründe olduklarını belirten Redstone Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ise “Bu alanda sayısız Türkiye Şampiyonluklarım var. Hep dedim ki, bir Türk kadını olarak bu sefer bir Türk markasını dünyaya duyurmak istediğimizde, Türkiye'nin en doğusundan en batısına, en kuzeyden güneyine, ve dünyanın her yerinde olmasını hayal ettim. Biz şu anda,  iki yılda yedi ülkeye biz Türk franchise'ımızla dünya franchise rekorunu kırdık” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete