GÜNDEM

REEL DANIŞMANLIK ŞİRKETİ, BASINLA BULUŞTU

Siyasal araştırma ve pazar araştırmaları alanında, Güneydoğu illerinde bilimsel araştırmalar yapmak amacıyla yola çıkan Reel Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, Batman’da basın mensupları ile bir araya geldi.

REEL DANIŞMANLIK ŞİRKETİ, BASINLA BULUŞTU
30-08-2016 20:53
Google News

 “KURUMLARIN İHTİYAÇ DUYDUĞU BİLGİLERİ ARAŞTIRACAĞIZ”

Turgut Özal Bulvarı Nişantaşı Plaza’da bulunan çalışma bürosunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şirket Kurucusu Recep Doğmuş “Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve derneklerin, stratejik planlarını gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğu doğru bilgileri, evrensel yöntemleri kullanarak karşılayacağız” dedi.

PROJE DANIŞMANLIĞI YAPILACAK

Reel Araştırma & Danışmanlık Şirket’inin, danışmanlık alanında sistem eğitimleri, bireysel eğitimler ve kurumsal yönetim danışmanlığı yapacağını belirten Doğmuş “Özel sektörün, sivil toplum kuruluşlarının ve kamu kurumlarının ihtiyaçlarına yönelik olarak hibe olanaklarını araştırma, teklif dosyası hazırlama, finansman almaya hak kazanan kuruluşlar için de proje yönetme danışmanlığı hizmetlerini sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

45 MAHALLEDE 20 ANKETÖRLE ÇALIŞMA YAPILACAK

Batman’ın sosyal, siyasal, sağlık, eğitim ve ekonomik sorunları ile çözüm yollarını “Batman İli Örneği” adlı araştırmada kamuoyuna sunacaklarını söyleyen Doğmuş “20 deneyimli anketörle Batman’ın 45 mahallesinde araştırma yapacağız. Araştırma ve saha çalışmalarında elde edilen veriler, analiz edilip raporlaştıktan sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete